Ilyenre még nem volt példa: Hihetetlen dolog történt Rubint Rellával

Ez aztán nem semmi!

Kiválasztották

A Tezenis 11 éves magyarországi fennállása óta nem volt még olyanra példa, hogy egy hazai sztár népszerűsítse az olasz fehérneműmárka kollekcióját. Rubint Rella nem mástól, mint Rita Orától vette át a megtisztelő szerepet és pózol az új és mindent elsöprő 2018-as őszi-téli kampányban. A márka - mint ahogyan azt már megszokhattuk tőle – különleges és izgalmas képekkel, videókkal mutatja be fehérnemű kollekcióját, ami idén a zenei gyökerekhez nyúl vissza és az underground szcénából merít ihletet.

Broadway

Az ultraromantikus csipke és a szegecses részletek találkozása lehel élete a Broadway család darabjaiba, ezzel megadva a kollekció rock-os stílusát.

Nocturne Romance

Gumírozott bőrhatású anyagok és csipkézett darabok a Nocturne Romance család sztárjai.

Sweet Nightmare

Az izgalmas egyéniségek itt találják meg kedvenc darabjaikat. A bársony és tüll anyagok a klasszikus pöttyös mintával keverednek, misztikus és erzéki hangulatot varázsolva.

A kampány keretén belül Rellát mind a 11 magyarországi üzlet kirakatában, webkampányban és a hét közepétől hatalmas épülethálókon láthatjuk viszont. A fotózáson sikerült pár szót váltanunk a szépséggel, aki a kollaborációról és a magánéletéről is beszélt.

Az interjúért lapozz a következő oldalra!

Fotók:Tezenis

Oldalak

Szólj hozzá Te is!