Fashion&Beauty

Emma Watson ultrarövid hajat vágatott: istenien áll a színésznőnek

Emma Watson visszahozza ikonikus pixie-frizurát a divatba. Augusztus 16-án a Prada bejelentette, hogy Emma Watson lesz a Prada Beauty új arca.

Új frizurával debütált

A márka Instagramon megosztott egy fotót a színésznőről narancssárga összeállításban, művészien kócos pixie frizurával, mini frufruval. „A brit színész, aktivista és művész egy többdimenziós Prada Woman esszenciáját testesíti meg” – írta a márka a kép alatt. „A pixie frizura visszatért” – válaszolta egy rajongó a Prada bejegyzésére, utalva Watson korábbi frizurájára, amelyet 2010-ben is bevállalt. „Körülbelül 16 éves korom óta szerettem volna levágatni a hajam, és amikor a Harry Potter júniusban ért véget, egy kis változtatásra volt szükségem” – mondta akkor Watson Marie Claire-nek. „Ez elég szimbolikus volt számomra. Nagyon rövid, hátul és oldalt tépett. És igazán felszabadító érzés volt, hogy anélkül mehettem ki az utcára, hogy bármit alakítanom kellett volna rajta.”

Emma Watsont eleinte hosszú tincsekkel láthattuk, a Harry Potterben is ilyen frizurát viselt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Lifestyle
Végre valamiben első a magyar - gondolhatnánk. Csakhogy egy elég súlyos és veszélyes lista élére kerültünk fel, amire egyáltalán nem lehetünk büszkék.