Fashion&Beauty

Ritka alkalom: Ariana Grande videóban mutatta meg smink nélküli arcát

Az énekesnő ráadásul természetes göndör haját is megmutatta rajongóinak.

Ezt az arcát nem láthatjuk mindennap

Kivételes pillanatnak számít, amikor a 29 éves amerikai énekesnő, Ariana Grande smink nélküli arca láthatóvá válik. A színésznőként is ismert hírességet mind videoklipjeiben, mind pedig a nagyvásznon tonnányi vakolat szokta takarni, így aztán hűséges rajongói joggal kíváncsiak a natúr Arianára. A Page Six most arról ír, hogy a gyémánttorkú énekesnő szépségbirodalma jelenleg is látványosan terjeszkedik, ő maga pedig szorgosan népszerűsíti saját márkáját a közösségi médiában. Grande éppen a God Is A Woman névre hallgató kollekcióját promotálta nemrég az Instagramon, méghozzá egy kurta, de roppant emlékezetes videó segítségével. A pár másodperces felvételen az énekesnő smink nélküli arccal mosolyog a kamerába, mi több, természetes göndör fürtjeit is láttatni engedi.

Grande egyébként azt írja, minden szépségterméke vegán, továbbá valamennyi fenntartható forrásokból származik. Az énekesnő szerint olyan összetevők alkotják a termékeket, mint a shea vaj, a kókuszolaj, az argánolaj "és nagyon sok szeretet".

A celebritás kollekcióján belül egyébként bőrradír, testápoló, arc- és kézkrém és egy parfüm szett is rendelhető. Ide kattintva lehet válogatni.

Jennifer Lopez megmutatta magát smink nélkül, de a képen tökéletesen látszik a karikagyűrűje is, hiszen a hétvégén házasodott Ben Afleckkel.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A most felfedezett minták nagyjából kétszer olyan idősek, mint a korábbi rekordtartó - árulta el a Cambridge-i Egyetem egyik munkatársa.
Fashion&Beauty
A hajápolásra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk, ugyanis kárt tehetünk a hajunkban, ha nem foglalkozunk vele. Lefekvés előtt is érdemes néhány dologra odafigyelni.
Utazás
Dr. Kovács Erik éghajlatkutató, klimatológus, a Klímapolitikai Intézet vezető kutatója friss elemzésében arra a kérdésre keresi a választ, hogy van-e esély Magyarországon fehér karácsonyra 2022-ben.