Rihanna vagány és dívás stílusa

Legyen szó vörös szőnyeges díjátadóról vagy délutáni vásárlásról, egyéni stílusával Rihanna kétségkívül magára vonzza a tekinteteket. Azon kevesek közé tartozik, akiknek a nagyestélyitől kezdve, a kislányos ruhán át, kivétel nélkül minden jól áll.

Vörös szőnyeg
Riri igazi díva oldala a vörös szőnyegen bújik elő. Fekete, fehér, piros, a szépséges énekesnő bőrtónusához minden szín illik. Általában a mélyen dekoltált vagy a hátat szabadon hagyó, hosszú ruhákat kedveli, melyek elegánsak és kihívóak is egyben.

Rockstar
Rihanna vadóc természetéhez a rockos ruhadarabok illenek a legjobban. A derék fölé érő szegecses mini, a szaggatott farmer és napszemüveg már-már a védjegyévé váltak.

Egyszerű, de nagyszerű
Riri a legegyszerűbb ruhadarabokban is lélegzetelállítóan szexin néz ki. Elég hozzá egy fehér póló, vagy farmering és máris kész a stílusos megjelenés, melyből nők ezrei merítenek ötleteket. Rihannára legkevésbé sem jellemző a szemérmesség, így nem fél a közönség elé tárni tökéletes alakját, ezért néha túlságosan is merészen öltözködik.

Stage outfit
Provokatív és hihetetlenül dögös. Valljuk be, Rihannát nézve a színpadon még nekünk is összefolyik a nyál a szánkban, hát még a pasiknak… Szegecsek, bőr- és combvillantás, mind-mind elmaradhatatlan kellékei Riri koncertjeinek, így nem csak hangjában és tehetségében gyönyörködhetünk.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!