Fashion&Beauty

Ez a retró farmer újra hódít: tele vannak vele az üzletek

Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.

Mindenhez passzol

A trapéznadrágok visszajöttek a divatba, és rengeteg fazonban kaphatók. A fokozatosan szélesedő daraboktól kezdve az elegánsabb fazonokig rengeteg stílusban beszerezheted őket. Korábban, a 70-es években hatalmas népszerűségnek örvendett ez a darab, de úgy tűnik, hogy 2023-ban is minden a trapéznadrágokról fog szólni. Ez a ruhatárunk egyik alapkelléke lesz, ugyanis farmer anyagának köszönhetően bármivel viselhetjük. Kombinálhatjuk egy fehér inggel, egy laza, oversized pulóverrel, de akár egy crop toppal is. Mutatjuk is, hogy miért érdemes mindenképpen beszerezni egyet:

Ez a nadrág egy igazi tavaszi alapdarab, ami tökéletesen mutat, ha kikandikál a hosszú kabát alól.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.