Ez az a pillangós ékszer, amit idén minden stílusos nőn látni fogsz

Idén tavasszal rengeteg pillangós ékszerbe botlunk, ami mellett egyszerűen nem tudunk elmenni szó nélkül. Teljesen megbabonázott minket ez a gyönyörű ékszertrend, mutatjuk is a legszebb változatokat belőle!

A pillangós ékszerek hihetetlen népszerűségnek örvendenek idén

Az ékszerek divatja ritkán változik - de ha valami egyszer trendi lesz, akkor mindenhol azt fogjuk látni! Így van a mostanában nagyon divatos színes és vastag retro ékszerekkel és a pár hete felkapott pillangós darabokkal is, melyek egy az egyben a '90-es évek végét idézik.

Megtalálhatjuk ezeket a kedves kis ékszereket csillogó, fényes, matt, kis és nagy formában is; ékszerek tekintetében pedig fülbevalókon, gyűrűkön, karkötőkön, de még mesés nyakékeken is megjelenik a gyönyörű pillangó motívum, mely idén tavasszal minden nő kedvence lehet. Össze is gyűjtöttük a hazai kínálat legszebb verzióit, hogy ti is ki tudjátok választani a kedvenceiteket! A teljes válogatásunkat a cikk alján lévő képgalériánkban tudjátok megtekinteni.

A pillangós ékszerek - a színes és tömzsi retro ékszerekkel ellentétben - előcsalogatják a kislányos bájunkat, a legfinomabb nőiességünket, ami miatt nemcsak mi nők, hanem a férfiak is nagyon kedvelik ezt a trendet. Persze, ezt sem kell túlzásba vinni: két pillangós ékszernél nem érdemes többet magadon viselned, mert még átesel a ló túloldalára; de ha csak egyet veszel fel, az is teljesen tökéletes. Nagyon kedves kis gyűrűk, csillogó nyakékek, szemet gyönyörködtető karperecek és mesés fülbevalók is kaphatók most ebben a motívumban, melyekre érdemes lecsapni, ha egy kicsit is tetszik neked ez a trend.

A lenti képgalériánkban a hazai kínálat legszebb pillangós ékszereit gyűjtöttük nektek össze, gyönyörködjetek bennük kedvetekre!

Reserved Fülbevaló 3595 Ft
Kattints a további képekért!

Frizura trendek jönnek-mennek, de a legszebb fazonok évekig velünk maradnak. Így van ez az időről időre nagy népszerűségnek örvendő "hableányos" hatású hullámos frizurával is, amit idén tavasszal az egyik pillanatról a másikra divatba hoztak a világsztárok. Mutatjuk is, hogy pontosan milyen fazonra gondolunk!

Leadfotó, fotó: ZARA

Oldalak