100 éves Iris Apfel - egy közös kollekciót dobott piacra az egyik legmenőbb márkával

A H&M örömmel jelenti be globális együttműködését az igazi divatikonnal – az inspiráló Iris Apfellel.

Egy igazán menő kollaboráció jött létre

A bejelentés apropójából a márka a 2021-es New York-i divathét csütörtöki napján ünnepelte és látta vendégül Iris Apfelt a 100. születésnapja alkalmából, ezzel is tiszteletet nyilvánítva a szeretett divatmúzsa felé, aki évtizedek óta jelent stílusinspirációt a divatimádók számára szerte a világon. Az Iris Apfel x H&M kollekció tiszteleg Iris egyedi stílusa előtt és már elérhető online, a hm.com-on.

Iris egy igazi üzletasszony, lakberendező, divattervező és stílusikon, híres a kiemelkedő stílusáról, heves egyéniségéről, merész választásairól és kreatív dizájnjairól. Azt az elképzelést képviseli, hogy a stílus és az inspiráció bárhonnan és bárkitől származhat ártól függetlenül. A H&M a különc stílusa és a divatközösségre gyakorolt hatása miatt nagyon szeretett volna Irisszel dolgozni. Iris 100 éve inspirálja az embereket személyes stílusuk megalkotására, ünneplésére és elfogadására, valamint továbbra is úttörő szerepet tölt be a divatiparban. Színes öltözékei és merész kiegészítői évtizedek óta lenyűgözik a közönséget – ő testesíti meg igazán, hogy mit is jelent valódi, rettenthetetlen stílusikonnak lenni.

Kattints a további képekért!

Az Iris figyelemfelkeltő stílusa és egyedi hangulata által inspirált kollekció lenyűgöző választékot kínál mindenki számára. A kollekció ruhákat és kiegészítőket is tartalmaz – mindez Iris merész stílusérzékének és függetlenségének szem előtt tartásával jött létre. A kollekció kulcsfontosságú darabjai közé tartoznak a színes, összepasszoló szettek, a virágos kosztümök, a lépcsőzetes, fodros ruhák és a fényes anyagú nyomott mintás darabok, amelyeken csodásan keverednek a textúrák, az érdekes szabások és a minták. A teljes szett érdekében kiegészítők és ékszerek is készültek. Iris sokrétű megjelenéséből és a statement darabok iránti szeretetéből merítve számos tematika visszaköszön: a növények, az állatok és egy teljesen másik világból származó kincsek.

A kollekcióban felhasznált összes anyag újrahasznosított vagy fenntarthatóbb forrásból származik, és minden ruhadarab és kiegészítő a körkörösséget szem előtt tartva készült.

Fotók: H&M

Oldalak