Pár perces frizuravariációk hosszú hajra – A sztároktól lestük el őket

Ha nincs kedvünk reggelente órákat a tükör előtt állni, mégis szeretnénk egy új, izgalmas frizurával hódítani, akkor inspirálódjunk egy kicsit a sztároktól! Mutatunk is néhány olyan csinos, szexi, mégis nagyon egyszerű variációt, amiket pár perc alatt elkészíthetsz, ráadásul biztosan jól állnak majd.

Göndör fürtök

Elsőre legalább egy fél órás megoldásnak tűnik, igaz? Pedig nem az, csak be kell vetnünk hozzá egy szuper trükköt! Este hajmosás után szárítsunk meg félszárazra a hajunkat, majd válasszuk körülbelül 6-7 tincsre, és ezeket csavarjuk egészen addig csigába egyenként, amíg fel nem csavarodnak teljesen a fejbőrünkhöz, majd hullámcsattal rögzítsük őket. Hagyjuk így éjszakára, reggel pedig csodás hullámokkal ébredünk majd, és csak néhány perc hajgöndörítős igazításra lesz szükségünk.

Játékos félkonty

Egy konty sokszor rengeteg időt elvesz, de nem ez a trendi félkonty! Csak fésüljük hátra a hajunkat, és válasszuk le a felső részét, majd csavarjuk fel hajgumi segítségével, aztán jöhetnek a hullámcsatok, és már kész is. Kiemelik az arcunkat, de ha szeretnénk, lógva hagyhatunk néhány tincset, hogy egy kicsit lágyítsák a hatást.

Lapozz mert még 3 egyszerű frizurát mutatunk!

Fotók: pinterest.com, project4gallery.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!