Palvin Barbara a spanyol ELLE történelmi jelentőségű címlapján tündökölt - Fotó

Nemrégiben látott napvilágot az örömteli hír: az ELLE divatmagazin lesz az első Spanyolországban, melynek címlapjából NFT (non-fungible token, azaz nem helyettesíthető token) készül. A magyar rajongók számára különösen örvendetes, hogy a rendhagyó címlapon Palvin Barbara látható.

Fantasztikus hír a magyar divatrajongóknak

A hazai divatfanatikusok számára ragyogó hírről számolt be az ELLE Hungary: elmondásuk szerint spanyol testvérmagazinjuk friss címlapján a világszerte népszerű magyar modell, a 28 éves Palvin Barbara pózol. Ez azonban még nem minden, az ifjú sztár ugyanis egy történelmi jelentőségű lapszámba került: Spanyolországban az ELLE lesz az első olyan divatmagazin a dél-európai országban, melynek címlapjából úgynevezett NFT is készül.

Az NFT (non-fungible token, azaz nem helyettesíthető token) lényegében egy egyedi digitális tanúsítvánnyal rendelkező alkotás, amely egyedi és nem másolható.

A hazai híresség a spanyol ELLE februári címlapján mosolyog le a közönségre. A címlapból a neves spanyol művész, Gala Mirissa készített audiovizuális műalkotást, melyet február 23-án bocsátanak majd árverésre. A bevételt jótékony célra - daganatos betegséggel küzdő gyermekek megsegítésére - szándékoznak fordítani.

Gala Mirissa a jelenkor egyik legnagyobb kriptoművésze, akinek ajtaján már Hollywood kopogtat - írja az ELLE Hungary. Mirissa úgy nyilatkozott, a „Mujer ELLE” névre keresztelt alkotás erőteljes és érzékeny munka, mely Rafa Gallar Palvin Barbaráról készített fotóin alapul. A felvételeket a spanyol művész többféle szoftver, továbbá az After Effects alkalmazás igénybevételével "keltette életre".

Lapozz, cikkünk rögtön folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2