Fashion&Beauty

Minden nő ezt csinálja a hajával, aki igazán trendi akar lenni

Az őszi/téli szezonban egy újabb frizuratrend uralkodik, amit minden nőnek érdemes kipróbálnia, hiszen aki megtette, imádta!

A "lapos" hullámos frizura

Nagyon sokáig az egyenes haj volt a divat, azonban az elmúlt időszakban már a hullámos és a göndör frizura hódított. Nyáron kifejezetten szeretjük a hullámos tincseket, a tengerparti hullám például minden évben az egyik legnagyobb nyári trend. Ősszel pedig az egyik kistestvére jön divatba, amely sokkal könnyedebb, lazább megjelenést kölcsönöz. Lehet, hogy veled is szembejött már az a tipikus hajsütővas, amelynek három kerámiarúdja van. Ezekkel az eszközökkel te is könnyedén elkészítheted a "lapos hullámokat", amelyek ősszel ismét visszatérnek a divatba.

Mutatjuk is, hogy mennyire sikkes ez a trend:

Nagyon fontos a haj megfelelő előkészítése: formázás előtt mindenképpen használj hővédő spray-t. Egy tengeri sós hajspray-re is szükséged lesz, ez segít megőrizni a hullámokat a hajadban. Ha esetleg túlságosan laposnak érzed a tincseid, akkor használj hajtőemelőt is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...