Irány a fodrász! Ez lesz a következő szezon legnagyobb frizuratrendje

Megmutatjuk, melyik két frizura tarol majd idén ősszel, illetve azt is, milyen különleges szín lesz a nagy kedvenc.

Őszi frizuratrendek

Jövő hónapban már szeptember, ami azt jelenti, hogy ideje körülnéznünk az őszi beauty trendek között is, nem csak a divat terén. Első körben a frizuratrendekkel indítunk, két sláger hajviseletet és egy különleges színt mutatunk, amelyek mind tarolnak majd a következő szezonban. Előbbinél a természetesség hódít, utóbbinál pedig egy egészen különleges és élénk árnyalat lesz porondon, amit csak a legbevállalósabbak csináltatnak meg - legalábbis szerintünk, hiszen nem egy átlagos tónusról van szó.

Teljes fonat

Nagy divat lesz idén ősszel a teljes fonatos hajviselet, ami a képen is látható. Nyilván előnyben lesznek azok, akiknek hosszú a haja, hiszen ez a frizura jobbára nekik áll majd jól. Kicsit időigényes és körülményes az elkészítése, viszont napokig tökéletes, utána pedig hordhatod hullámosan. Össze is tudod kötni, így más frizurát is csinálhatsz belőle - praktikus, és a karbantartása nem nehéz.

Rakoncátlan göndör

A természetesen göndör és hullámos frizura is előtérbe kerül, amely az őszi, párás szezonban remek választás lehet. Könnyű karbantartani, sokáig szép marad, ráadásul a férfiak is nagyon kedvelik.

Oldalak

  • 1
  • 2