Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött sztárjai - Galéria

Gyönyörű ruhák a vörös szőnyegen.

Oscar-gála 2019

Február 24-én zajlott a 2019-es Oscar a Los Angeles-i Dolby Színházban. A nagyszabású gálát idén már 91. alkalommal rendezték meg, a díjátadó keretében pedig ismét elismerésben részesítették az előző év legjobb filmjeit és filmeseit. Az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája szokás szerint összesen huszonnégy kategóriában osztott ki arany szobrocskát.

Hónap elején az ABC televízió bejelentette, hogy a ceremóniának ezúttal nem lesz kijelölt házigazdája, ilyenre az idők során csak egyszer volt példa, harminc éve, 1989-ben. Eredetileg Kevin Hart színész-komikus vezényelte volna le az estet, de mivel ő visszalépett, a szervezők nem találtak mást a helyére.

A vörös szőnyegen

Eddig minden évben megmutattuk a vörös szőnyegen felvonult sztárokat. Tavaly a legjobban öltözött részlegen erős volt a mezőny, de a legrosszabb kreációk között is bőven tudtunk válogatni. Idén a szokásosnál is szebben ragyogtak a hollywoodi csillagok - jöjjön most először azoknak a hírességeknek a névsora, akik mindenkit lesöpörtek a díjátadón. Fotókon a 2019-es Oscar-gála legkáprázatosabb ruhái.

Lapozz a galériánkért!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!