Fashion&Beauty

Újra visszajött a divatba ez a manikűr: a pasik is imádják a nőkön

Ha nem próbáltad még az ombre manikűrt, akkor itt az idő. Nem muszáj ellátogatnod a körmösödhöz, hiszen akár te magad is elkészítheted otthon. Mutatunk néhány képet, amelyekből bátran meríthetsz inspirációt.

Újra hódítanak az ombre manikűrök

Imádjuk a manikűr-művészetet – szórakoztató, merész, és minden személyiségtípushoz és csillagjegyhez találsz valamit. Néha azonban nehéz eldönteni, hogy melyik trendet próbáljuk ki. Ha ez a helyzet a te esetedben is, akkor fontold meg az ombre körmöket. Más formatervezési típusoktól eltérően ez a megjelenés egyszerű, és könnyedén hozzáadhatsz egy kis csavart is, ha igényled. Ráadásul csak két körömlakk árnyalatra és egy keverőszivacsra van szükséged. Most összegyűjtöttünk néhány ombre manikűrt, amelyek tökéletes inspirációként szolgálnak majd.

Ha unod a fehér változatot, nyugodtan dobd fel egy különlegesebb színnel. Ez a levendulalila köröm tökéletes választás tavaszra.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...