Fashion&Beauty

Így tökéletesítsd nyári bőrápolási rutinodat

Nyáron elsősorban a fényvédelmen van a hangsúly, de bőrápolási rutinunkat érdemes kiegészíteni plusz termékkel is, amit biztosan meg fog hálálni a bőrünk.

Revitalizáló kezelés

A nyári hőségben sokkal több hidratálásra van szükség, a napozás is balul sülhet el egy bosszantó leégéssel, ami után szükséges irritált bőrünk megnyugtatása, és az otthoni hámlasztást is csak megfelelő termékekkel javasolt végezni. Egy hosszú nyaralás után pedig jól eshet egy revitalizáló kezelés, ami visszaállítja bőrünk egyensúlyát. Lapozd át a galériát, amiben mindent megtudhatsz arról, hogyan csináld!

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Kiegészítenéd napi rutinodat valamelyik Image Skincare termékkel vagy eljönnél nyári kezelésünkre? Netán épp nyaralni készülsz és magaddal vinnél egy utazó csomagot? Látogass el orvos-esztétikai központunkba vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon!

Otthoni hámlasztás nyáron is? A nyári hőségben sem kell lemondanunk a hámlasztásról, enyhe bőrradírozást otthon is végezhetünk a megfelelő termékekkel. Bőrünk egészséges ragyogásáról gondoskodhatunk a Vital C hidratáló enzim maszkkal, ami kétféle C-vitamin formulával és gyümölcsenzimekkel gyengéden oldja fel az elhalt hámréteget és segít fenntartani a bőr egyensúlyát.
Kattints a további képekért!

Oldalak

Royal Clinics - Az Ön bőre, a mi felelősségünk.
Fashion&Beauty