A nőiesség hangsúlyozása - a legjobb ruhadarabok fiús testalkathoz

A különféle testalkatok közül a fiús típussal rendelkezők számítanak a legkevésbé nőiesnek - a sovány alak és szögletes vonalak miatt a mell-derék-csípő méretei között ugyanis kevés a különbség. Persze arról senki nem tehet, hogy milyen géneket örököl, ráadásul szerencsére van pár szuper öltözködési trükk, amivel hangsúlyozhatjuk nőiességünket, a megfelelő ruhadarabokkal formásabbá tehetjük idomainkat.

Fiús testalkat

1. Hangsúlyos derék

A formásabb alak elérése érdekében viseljünk olyan ruhákat, amik derékban hangsúlyosak. Szerencsére ezt nemcsak a megfelelő szabással érhetjük el, hanem úgy is, hogy az érintett területre valamilyen díszt, kiegészítőt teszünk - ez lehet egy finom szalag, pánt vagy öv is.

2. A-vonalú, lefelé bővülő darabok

A fiús alkatú nőknek fantasztikusan állnak a deréktól lefelé bővülő, hagyma típusú vagy A-vonalú szoknyával rendelkező darabok, mert ezek optikailag még gömbölyűbbé teszik az idomainkat. A ruha felső részét tekintve szerencsés, ha ízlésesen dekoltált.

3. Vállvillantás

Még mindig divatosnak számítanak a váll nélküli darabok, ez pedig kifejezetten jó hír azok számára, akiket a természet nem áldott meg túl kerek idomokkal. Fokozhatjuk a hatást, ha olyan ruhát választunk, aminek a derékrésze húzott, így egyszerre tűnhetünk karcsúnak és formásnak.

Fotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2