Ez az 52 éves nő bizonyítja, hogy az öltözködés nem a kortól függ

Sok fiatal tanulhatna tőle.

Öltözködés a korhoz

Vannak olyan, a társadalom által kreált íratlan szabályok, melyek kimondják, hogy amikor az ember elér egy bizonyos kort, onnantól kezdve "nem hordhat" egyes ruhadarabokat. Ezzel kapcsolatban még tavaly év végén megjelent egy véleménycikkünk, amiben kifejtettük, mennyire nem értünk egyet az általános kijelentéssel. Igen, valóban léteznek olyan cuccok, amiket még a fiatalok is ízléstelennek tartanak, nem az idősebbek, de most azokról a dolgokról van szó, amikről sokan azt gondolják, nincs helyük a gardróbjukban, csak mert már a 40. vagy 50. gyertyát is elfújták a tortájukon. Az elmélet, miszerint "öltözz a korodhoz" kissé divatjamúlt, ezt pedig az 52 éves Grece Ghanem is bizonyíthatja, akinek stílusát rengetegen irigylik, és joggal.

A "szabályok"

A legstílusosabb 40-50-60 feletti nők mind tudják, hogy nem kell lemondanunk a virágos, adott esetben élénk színű ruhadarabokról vagy egy ceruzaszoknyáról azért, mert már régen átléptük a 30-at. Az egyetlen szabály, amit be kell tartanunk, hogy jól álljon rajtunk az a bizonyos cucc, amit felveszünk, és magabiztosnak érezzük magunkat benne.

Fiatalos darabok

Grece például imádja a fiatalos ruhákat, és bár szerinte sok 50 feletti hölgy mondana nemet például erre a pink törpesarkúra, ő az ellenkezőjét vallja. Tetszik neki, jól érzi magát benne és valóban piszkosul stílusos.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!