Fashion&Beauty

Fehér fogakat szeretnél? 5 házi trükk, amitől vakító lesz a fogsorod

Ezekről még biztosan nem hallottál!

Fogfehérítés házilag

A fehér fogsor a szépség elengedhetetlen része, ám rendkívül drága mulatság. A fogfehérítés még akciósan is több tízezer forintba kerül, így ezt sokan nem engedhetik meg maguknak. Szép, vakító mosolyra azonban mindenki vágyik, ezért összeszedtük azokat az olcsó, házi praktikákat, amelyekkel jópár árnyalatot világosíthatunk a fogainkon. A szódabikarbónáról már mindannyian hallottunk, ezeket a természetes módszereket azonban csak kevesen ismerik.

1. Narancshéj

Kevesen tudják, de a narancs héja és a citrusfélék képesek fehéríteni, és tisztítani is a fogainkat, a bennük lévő savaknak köszönhetően. Dörzsöld be velük a fogaidat 2-3 percen keresztül, majd langyos vízzel öblítsd le. Ezt a folyamatot érdemes hetente több alkalommal megismételni.

Még több házi fogfehérítőért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...
Lifestyle