Egy nylonharisnya évekig? Mutatjuk, hogyan lehetséges

Már azelőtt meghosszabbíthatod legújabb nylonharisnyád élettartamát, hogy először felhúznád. Mutatjuk tippjeinket!

Minden szettet feldob

Kár is lenne tagadni, a harisnyánál kevés szexibb vagy nőiesebb viselet van. Ezen kívül kényelmes is, nemcsak mutatós. A hideg téli napokon, segítségével megkerülhetjük a szoros, nyomasztó farmer viselését, a végeredmény mégis lehengerlő - csodás lábak. Egy nagyon idegesítő tulajdonsága van azonban a harisnyáknak is: hihetetlenül gyorsan tönkremennek. Szakadnak, felszaladnak, kilyukadnak, nem ritka, hogy már az első használat után percekkel. Most olyan tippeket osztunk meg, amelyeknek köszönhetően sokkal strapabíróbbak lehetnek kedvenc kiegészítőid.

Nedvesítés, majd hűtés

Már az első viselés előtt meghatározhatod a harisnya élettartamát, állítja Denise Caldwell, aki A listás celebeket öltöztet. Ő abban látja a megoldást, ha az első viselet előtt, közvetlenül a bontás után a fagyasztóba tesszük egy éjszakára. Mindenképpen nedves legyen az anyag, és arra is figyeljünk, hogy úgy csomagoljuk be, hogy ne kapjon levegőt. Ezzel a trükkel megerősítheted a harisnya szálait, amelynek köszönhetően több ideig lesz majd hordható.

Házi praktikák

Ha ennél is többet szeretnél tenni harisnyád élettartamáért, akkor ideje hintőpor után nyúlni. És hogy pontosan mire is használd? Mielőtt felhúzod a csábos kiegészítőt, kend be magad vele, így kevésbé súrlódik és tapad, ezzel is csökkentve a szakadás esélyét.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!