Fashion&Beauty

Új cipőtrend látott napvilágot: kifosztották az üzletekből ezt a lábbelit

Nyáron sokkal jobban szeretjük a szellős darabokat, és ez természetesen a lábbelikre is vonatkozik. A következő trend tökéletes azok számára, akik nehezen bírják a hőséget.

Hálós cipők

Van egy új, igazán váratlan cipőtrend, amely átveszi az uralmat a divatvilágban: a hálós lapos talpúk. Az átlátszó cipők – amelyeket Jennifer Lawrence, Chrissy Teigen és Jennifer Lopez, valamint számtalan divatikon visel – elterjedtek a közösségi médiában olyan tervezőknek köszönhetően, mint Sandy Liang, Alaïa és Dear Frances, akik kiadták az áhított stílus saját változatait. Gyorsan növekvő népszerűségük miatt a hálós balerinákat meglehetősen nehéz most megvásárolni. A tervezői opciók különösen vagy teljesen elfogytak, vagy csak előrendelhetőek, és az olcsóbb opciókból is nagyon kevés van a boltok polcain. Ennek ellenére szerencsére az Etsy-n több hasonló darabot is megtalálsz, így ha te is a stílus szerelmese lettél, mindenképpen nézz szét az oldalon.

Mutatjuk is ezt a vagány trendet:

Ezek a hálós darabok szellős viseletet biztosítanak, így a 30 fokban szuper választás lehet egy ilyen lábbeli. A legjobb benne, hogy szinte bármivel párosíthatod őket, egy elegánsabb szettel is megállják a helyüket, de egy egyszerű farmeres outfittek is jól működnek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...