Négy dolog, amely soha nem hiányozhat a neszeszerünkből nyáron

2021-ben abszolút a természetesség hódít, ami a megjelenést illeti. A durva smink, nehéz alapozó és extrém vakolat helyett épp ezért a natúr arc és szép bőr a nyerő, ehhez pedig fontos a megfelelő karbantartás és ápolás. A közelmúltban kipróbáltunk néhány újdonságot, amelyeket azóta hozzá is csaptunk a neszeszerünkhöz a régebbi kedvencek mellé. Termékajánlónk keretében mutatjuk a friss kincseket.

A parfüm

Kedveljük a nagyon márkás parfümöket és ikonikus illatokat, de nyáron valahogy úgy vagyunk vele, hogy szeretünk inkább több vasat tartani a tűzben, ezért nem biztos, hogy egy darabra elköltünk akár 20 ezer forintot. Ma már a drogériás árkategóriájú változatok is vannak olyan minőségűek és tartósak, mint drágább társaik, mi a közelmúltban például belebolondultunk a SE egyikébe az Oriflame-től.

"A lélegzetelállító svéd természetbe visznek ezek az érzéki Eau de Parfumök. Felelősségteljesen és fejlett, szabadalmaztatott illattechnológiákkal megalkotva, ezek az innovatív és művészien elkészített illatok előhívják az érzelmeket és a szabadságérzetet."

SE Oriflame parfüm

Természetes retinol

Vannak kötelező alapanyagok, ha szépségápolásról van szó. Az egyik ilyen a hialuron, a másik a retinol, a harmadik a C-vitamin. Az már tetszik nekünk, ha egy termék a felsorolt háromból kettőt is tud, ráadásul természetes. Ezért próbáltuk ki a Clean&Smart Beauty bio-retinolját (Evolve Organic Beauty), amely egyben egy C-vitamin booster is, és nem csalódtunk. Állagra egyáltalán nem hagyományos, nem hagy kellemetlen érzetet az arcon, szépen beszívódik, ha este viszed fel, akkor pedig másnap reggel ragyogó bőrrel ébredsz.

"A retinol és a C-vitamin két igen koncentrált hatóanyag, ráadásul együtt még erősebbek. Ezt a boostert arra fejlesztették ki, hogy kicsit felturbózzuk vele a hidratálónk hatását, ha fakónak, fáradtnak éreznénk a bőrünket. Bár jobb a hidratálónkba keverni, néha akár szérumként, közvetlen a bőrön is használhatjuk. Feltölti, vitalizálja a bőrt, a hatóanyagokat ráadásul csipkebogyóolajba csempészték, így a csipkebogyó áldásos hatását is érezhetjük a szérumban. A booster hatására a bőrünk visszanyeri fiatalos ragyogását."

Clean Smart Beauty retinol

Az ajakápoló

Sokáig a matt rúzsok voltak porondon, ám idén nyáron visszatért a szájfények uralma. Előbbi nagy rajongói vagyunk, de tény, hogy sokszor kiszárítják az ajkunkat, ebből a szempontból utóbbiak mellett érdemes letenni a voksunkat. Kipróbáltuk a Nivea Labellóját, melynek új verziója ajakfény formájában érkezett, így a hidratálást is megkapjuk a csillogás mellett. Azóta nem került ki a neszeszerünkből.

"A Labello Lip Oil ajakápoló olajok speciális, 100%-ban természetes olajokat tartalmaznak, amelyek intenzíven ápolják az ajkak érzékeny bőrét, miközben fényes textúrájuknak köszönhetően az ajkaknak telt hatást kölcsönöznek. Ráadásul a hagyományos szájfényekkel ellentétben a Lip Oil ajakápolók magas fényük ellenére sem ragadnak."

Nivea Labello

Az arcpermet

Nagyon szeretjük azokat a hidratáló termékeket, amelyeket kényelmes és könnyű használni. A legtöbb krém kiszerelésben és formában érkezik a piacra, de nyáron olyanra van inkább szükségünk, amit gyorsan elérünk, és nem kell vele hosszú perceket eltölteni. Az Institut Esthederm arcpermete pont azért lett az egyik kedvenc nálunk, mert instant felfrissíti az arcot, rendkívül egyszerű az alkalmazása, ebben a forró szezonban pedig mindenhova magunkkal vihetjük - akár az irodába, akár a strandra megyünk.

"Az egyedülálló és szabadalmaztatott CELLULÁRIS VÍZ minden Esthederm formula központi hatóanyaga. Ez az arcápoló permet, hasonlóan a bőrben lévő vízhez, tökéletes ozmózisban van a sejtekkel, és megnöveli életerejüket. Ez a víz, amely éppoly hatásos, akár egy szérum, a sejteket megfiatalítja, a bőrt pedig szemmel láthatóan és tartósan szebbé és fiatalabbá teszi."

Institut Esthederm arcpermet

Fotók, leadfotó: Nivea, Esztetikusbor.hu, Oriflame, Clean&Smart Beauty, Pexels

Oldalak