Már ciki, ha így választod el a hajad - az új trend sokkal dögösebb

A frizuratrendeken belül nemcsak az aktuálisan menő fazonokat, stílusokat vagy színeket szoktuk számon tartani és követni, hanem például azt is, mi az éppen porondon lévő választék "divat". Mutatjuk, a legdögösebb nők most milyen fazonra esküsznek.

Választék trend

Egy magára igényes nő igyekszik minden parányi részletre odafigyelni a megjelenésével kapcsolatban. Nem csupán arra fordít gondot, mit vegyen fel, milyen táskát hordjon, vagy összességében milyen legyen a külseje, hanem például olyan kis dolgokat sem hagy fókuszon kívül, mint a hajában a választék. Igen, visszaolvasva elég jelentéktelennek tűnhet, hogy már ebből is trendet csináltak, de hidd el, hogy rengeteget dob az arcodon és az összhatáson ez az apróság.

Nemrég írtunk arról, hogy hol válaszd el a hajad az arcformádnak megfelelően - ez a legegyszerűbb módja ugyanis, hogy kihangsúlyozd vagy épp elrejtsd az előnyös és hátrányos tulajdonságokat. Egy középválaszték például mindig karakteresebbnek, csontosabbnak mutatja az arcot, míg egy oldalválaszték lágyabb vonásokat kölcsönöz. Ezért ajánlják előbbit mondjuk kerekebb arcformához, utóbbit pedig szögleteshez.

Az új trend azonban felülírja ezt a "szabályt", azt hirdeti, hogy a középválaszték már ciki, és a mély oldal verzió kerül előtérbe. Mutatunk néhány frizura ötletet, ha hódolnál a stílusnak. Tényleg dögös, főleg, ha okosan kihasználod hajviseletek terén.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak