Színésznők, akik felvállalják az ősz hajukat - a vörös szőnyegen is

Az igazi nők bizony méltósággal képesek megöregedni, és bár a hollywoodi hírességek közül sokan inkább a botoxba menekülnek, hajat festetnek és cellulit kezelésekre járnak, azért az A-listások között is akadnak szép számmal olyan példaképek, akik büszkén viselik a korukat. Így történt, hogy néhány színésznő ősz frizurával jelent meg a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. És odavagyunk értünk.

Ősz haj a vörös szőnyegen

Nem minden sztár képes elfogadni az idő múlását. Sokan különféle esztétikai és szépészeti beavatkozásoknak vetik alá magukat, hogy elfedjék a ráncaikat és az öregedés más jeleit. Talán ezért is volt annyira frissítő látni, hogy az idei cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén számos színésznő őszes hajjal jelent meg, és hihetetlenül büszkén viselték a korukat - és teszik ezt egyébként is. Ők valódi példaképek, akikre érdemes felnézni a mai hamis, sokszor filterekkel teli világban.

A résztvevők közül Helen Mirrent, Andie MacDowellt és Jodie Fostert emelnénk ki, akik amellett, hogy tényleg lenyűgözően festettek, önbizalmat és valódi szépséget sugároztak, amely ritka kincs manapság.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak