Olimpiai formaruhák - szavazz, szerinted melyik országnak van a legjobb szettje

A Covid-19 miatt átütemezett 2020-as tokiói olimpiai játékok végül július 23-án kezdődnek. Kíváncsian várjuk, hogyan teljesítenek az egyes nemzetek, de közben azt is figyeljük, mennyire stílusosan képviselik országukat a sportolók. A nyitó és záró szertartás ruháitól kezdve a hivatalos sportolói egyenruhákig Ralph Lauren amerikai tervező, Ben Sherman brit designer és a világ többi divatmárkája gondoskodik arról, hogy hazájuk versenyzői a legjobban nézzenek ki.

Tokiói olimpia - formaruhák

A koronavírus-járvány minden szempontból felforgatta az életet, olyan világszinten jelentős eseményekre volt hatással, mint a 2020-as tokiói olimpiai játékok. A globális megmérettetés három nap múlva startol, a nemzetek legjobb sportolói összecsapnak a legnagyobb elismerésekért. Természetesen mi is nyomon követjük a történéseket, és be is számolunk a jelentős pillanatokról az elkövetkezendő hetekben. A versenyzők teljesítményén túl arra is kíváncsiak voltunk, ezúttal milyen különleges formaruhákban képviselik hazájukat az indulók. A nyitó és záró szertartás öltözékeitől kezdve a hivatalos uniformisokig Ralph Lauren amerikai tervező, Ben Sherman brit designer és a világ többi divatmárkája gondoskodik arról, hogy a résztvevők kifogástalanul nézzenek ki.

Tokiói olimpia

A következő oldalon láthatod a legjobb formaruhákat, szavazz, szerinted melyik nemzeté a legkiemelkedőbb az olimpiai outfitek közül.

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2