Utcára sem lépünk nélküle: Ez a darab minden nő kedvence lesz nyáron

Kivételesen nem a napszemüvegről van szó.

Trendi kiegészítők

Az utóbbi években feledésbe merültek a szalmakalapok, amiket maximum a strandon vetettünk be, akkor is csak a napszúrás elkerülése érdekében. Most azonban ismét meghódították az utcákat, így kiválóan összepasszolnak majd a szintén mindenki kedvenceivé vált fonott táskákkal. Mutatjuk is a legszebb variációkat, melyek láttán még a kalap ellenzői is meggondolják majd magukat.

Kis karima

Egyre divatosabbak a nem túl széles karimájú, inkább magasabb homlokzattal bíró kalapok. Ezt leginkább a rövidhajú, kerek arcú lányoknak ajánljuk, nekik ugyanis a széles karimájú szalmakalapok nem állnak olyan jól.

Széles karima

A széles karimájú kalapoknak is megvan a maga varázsa, ám ez inkább a strandra javasoljuk és a laza kirándulós napokra, a hétköznapi rohanásban sokszor zavaró lehet. A magasabb, ovális és hosszúkás arccal megáldott nőknek ajánljuk, ez nekik lett kitalálva.

Hamis kalap

Nehéz ellenállni a felül lyukas kalapoknak is, ezt bárki viselheti, aki rajong a divatért. Kényelmes darab, és még a hajproblémákat is megoldja. Nem beszélve arról, hogy szél esetén biztosan nem repül le a fejünkről.

Fonott kalap

És ha valaki egy igazán különleges, egyedi fejfedőre vágyik, annak nincs tökéletesebb választás egy fonott, rácsos darabnál. Az biztos, hogy ez nem sűrűmn jön majd szembe velünk az utcán.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!