Divatbemutatók és szépségtanácsadás - Csajos programokkal vár a FitBalance!

A FitBalance Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód jegyében megrendezett eseménye. A sport mellett a megújult programon a divat és a szépségápolás is előtérbe kerül, illetve rengeteg változatos program közül válogathatunk.

FitBalance - A Magyar Sport Fesztiválja

A 2019-ben megújult Fitbalance-on a legnagyobb nevű trénerek gondoskodnak arról, hogy megmozgassák azokat, akik kilátogatnak a Magyar Sport Fesztiváljára, május 4-én a Papp László Sportarénába. A számos látványosság és szolgáltatás mellett rengeteg sportág kipróbálására nyílik lehetőségük a vendégeknek. Idén külön női, sportfashion és gasztro zónával is várják az érdeklődöket, itt a szakemberek tanácsadással segítenek a hozzájuk fordulóknak.

Divatosan az egészségért

Közép-Európa legnagyobb fitnesz és wellness rendezvénye 2006 óta minden évben egyre nagyobb sikereket ér el. Az eseményt Magyarországon minden tavasszal és ősszel megrendezik, ám idén májusban teljesen új köntösben tér vissza. Idén az egészséges életmódra is nagy hangsúlyt fektetnek, ám a divat hódolói sem fognak unatkozni.

A rendezvény idén már ingyenesen látogatható és a mozgás, az egészséges táplálkozás mellett bőven lesz lehetőség olyan programokon is részt venni, amiken a divaté és a szépségápolásé lesz a főszerep. Állapotfelméréssel, divatbemutatókkal, tanácsadással várnak szeretettel minden érdeklődőt az egésznapos rendezvényen.

Edz stílusosan!

A vendégeknek a nap folyamán lehetőségük lesz megszemlélni a legjobb sportruházatokat, hisz 6 márka is várja a vendégeket a kollekcióikkal.Többek között megtekinthetik a Frenetic sportruházat kollekcióját is. A kiváló mínőségű, olasz alapanyagokból készült fitnesz- aerobic és streetwear ruhákat a Frenetic már 18 éve gyártja és forgalmazza ügyelve rá, hogy a divat és a funkció szinkronban legyenek egymással.

A KEO sportruházat szlogene: Work That Body by KEO – Azaz “Dolgozd meg azt a testet!" Ruháikban jelen van az összhang a minőség, a kényelem és a divat között. Ha jól érzed magad a testedben, jobban is nézel ki, ehhez az érzéshez pedig egészen biztosan hozzásegít, ha egy szexi és kényelmes ruhában végezheted a gyakorlatokat. Választási lehetőségekből semmi képp nem lesz hiány, a Frenetic és KEO mellett a Nasca Sport is megmutatja legjobb darabjait, akik mindig figyelnek rá, hogy a férfiak, a molett hölgyek és az idősebbek is megtalálják a hozzájuk leginkább passzoló edző ruhát. Mellettük a SteelFit és a Mine sportruházat termékeit is megtekinthetik, végül, de abszolút nem utolsó sorban pedig a Lifetilt is felvonultatja legjobb darabjait. Balogh Tamás, a Lifetilt alapítója nők ezreinek segített már a fogyásban, az alakformálásban, vagy épp a narancsbőr eltüntetésében, ezekhez a feladatokhoz pedig természetesen tökéletes ruhákat is kínál. Mindenképpen érdemes lesz tehát körülnézni a divatbemutatók és kiállítások területén is.

Szépségápolás

Miután megnézted a divatbemutatókat és kiválasztottad kedvenc darabjaid, irány a szépség zóna! Lehetőséged lesz részt venni cellulitkezelési bemutatón, illetve állapotfelmérésen, és egy kozmetikai tanácsadást is meghallgathatsz a Herbalife jóvoltából. A sportolás és a gasztroporgramok mellett tehát mindenképp érdemes időt szakítani a divat részlegre is, hiszen megannyi program várja a nőket, férfiakat egyaránt. Még többet tudhatsz meg saját magadról és a testedről, a nap végén pedig garantáltan feltöltődve, magabiztosabban hagyod el a Papp László Sportarénát. Gyere el te is május 4-én!

A FitBalance Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód jegyében megrendezett rendezvénye. Ezúttal már nemcsak a sport, hanem a kiegyensúlyozott táplálkozás is fontos szerepet kap az eseményen.

Leadfotó:123rf.com, képek: instagram.com/frenetic , instagram.com/wearelifetilt

Oldalak