Hirdetés

Máris megvan az év legjobb szettje, a sztárok le is állhatnak a próbálkozással

Ugyan még csak január 11-e van, de mi már most megszavaztuk 2017 legszebb szettjét. Ritka az a pillanat, amikor ennyire összeáll minden: a frizura, a smink, a ruha, az ékszerek és a cipő is csodálatosan harmonizál. Mégis ez történt a szexi sorozatsztárral, el vagyunk ájulva a gyönyörűségtől.

Ez lesz 2017 legszebb szettje?

Nina Dobrev nevét a Vámpírnaplók (The Vampire Diaries) című sorozat kapcsán ismerhette meg a nagyvilág. A most 28 éves színésznő szépségét különleges, európai arcvonásainak köszönheti, Nina ugyanis eredetileg Bulgáriában született, a család onnan költözött Kanadába, amikor a lány két éves volt. Innen vezetett az út a világsikerig, most pedig Vin Diesel oldalán látható a mozikban az XXX: Újra akcióban című akciófilmben. A mozi londoni premierjére Nina egy álomszerű Zac Posen ruhában érkezett, és minden szem/száj tátva maradt. A sztár ráadásul hosszú tincseit is levágatta, így új lob frizuráját is ekkor láthatta először a nagyközönség. Egyszerűen imádjuk az egészet.

Nina az utóbbi időben gyakran pózol hiányos öltözékben, elképesztően szexis fotók készültek róla, lapozz és nézd meg te is!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!