Fashion&Beauty

Szépsége most is lenyűgöző: íme a bizonyíték, hogy Nicole Kidman 55 évesen jobban néz ki, mint valaha

Legfrissebb fotóit látva nehéz elhinni, hogy Nicole Kidman már az ötödik X felett jár: az Oscar-díjas színésznőn nem fog az idő, éppoly csodásan néz ki, mint fiatalon.

Egyszerűen nem öregszik

Nicole Kidman tehetsége vitathatatlan, hiszen pályafutása alatt számos díjnyertes alkotásban nyűgözte le a nézőket, emellett ő maga is seregnyi rangos elismerés büszke tulajdonosa. Az ausztrál származású színésznő azonban nemcsak kivételes talentumával, hanem csodás külsejével is belopta magát a filmszakma, valamint a közönség szívébe, adottságait ráadásul a vásznon kívül a divatiparban is előszeretettel kamatoztatja. A magas, nádszálvékony, vörös hajú szépség az utóbbi években egyre többet szerepel világszinten ismert márkák modelljeként, legutóbb pedig a Balenciaga 2023-as tavaszi-nyári kampányára is felkérték – az eredmény pedig olyan fantasztikus lett, hogy csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni róla. Galériánkban megmutatjuk:

Nicole Kidman igazán különleges teremtés volt kislányként, s már akkoriban egyértelműen látszott rajta, hogy az idő előrehaladtával nem akármilyen szépség válik belőle.
Kattints a további képekért!

Nicole Kidman ha akarná, sem tudná letagadni gyönyörű édesanyját: a színésznő rengeteget örökölt a 82 éves Janelle szépségéből.

Leadfotó: Jason Mendez/WireImage/Getty Images
Forrás: Good Housekeeping

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nem csupán az ételek minősége, a kalóriabevitel és a testmozgás van befolyással a súlycsökkenésre – az sem mindegy, milyen szokásokat követünk a hétköznapokban, bizonyos tevékenységek ugyanis könnyen...
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.