Másold le az örökösnő stílusát! – Szuper téli szett a rohanós hétköznapokra

Van olyan, hogy nincs kedvünk sokat bíbelődni az öltözködéssel, más dolgokra kell figyelnünk, mégis szeretnénk csinosan érkezni a postára/iskolába/munkába vagy tulajdonképpen bárhová. Nicky Hilton szettje a tökéletes példa a lezser sikkre.

Lezser sikk

Nicky Hilton mindig tudja, hol hogyan kell megjelenni, nem is csoda, jobb dolga sincs, mint hogy tökéletes kinézetével foglalkozzon. Ettől függetlenül szeretjük a stílusát, illetve ezt a szettet is, elmondjuk miért.

Az a legjobb ebben az összeállításban, hogy minden alakon és bőrtónuson jól mutat, igazi univerzális szett, amit bárki viselhet kortól függetlenül is. Egy farmer és egy kötött pulcsi mindenki ruhatárában akad, itt a kabát és a különleges kiegészítők adják meg az egész lelkét. A barna shearling dzseki évek óta nem megy ki a divatból, most a leárazásokon is találhatsz ilyen darabokat, amik hosszú évekig hű társaid maradnak majd. Az aztékminta szintén elég trendinek számít, szinte minden fast fashion üzletben kapni ilyen kiegészítőket és ékszereket, válogass nyugodtan kedvedre. A végeredmény egy nagyon laza és nagyon csajos összeállítás, ami szerintünk még sok év múlva is megállná a helyét.

Ha neked is bejön Nicky Hilton rohanós szettje, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!
Ez is érdekelhet: A világ legszexisebb pasijának a felesége fittyet hány a trendekre – Egy hús-vér nő, aki nem hajlandó beállni a sorba

Fotók: eonline.com, polyvore.com; leadfotó: intouchweekly.com

Oldalak