Fashion&Beauty

Az ujjad nem jó mindenre - 6 alapvető sminkeszköz, melyre minden nőnek szüksége van

A megfelelő sminkeszközök kiválasztása és használata kulcsfontosságú minden nő számára, akár a mindennapi sminkelésről van szó, akár egy különleges alkalomról.

Nem nehéz elveszni köztük

A szivacsoktól, a szempillaspirálokon át, a szemceruzákig a kozmetikai eszközök világa óriási és gyakran zavarba ejtő lehet mind a kezdők, mind pedig a tapasztalt sminkmesterek számára. A helyes eszközök kiválasztása és alkalmazása azonban kulcsfontosságú a tökéletes smink elkészítéséhez. Legyen szó alapvető ecsetekről vagy fejlett technológiával ellátott eszközökről, ezek az eszközök lehetővé teszik, hogy minden nő kihangsúlyozhassa szépségét, méghozzá gyors és egyszerű módon. Ha te is gyakran tapasztalod, hogy teljesen elveszel a sminkeszközök végtelennek tetsző labirintusában, akkor tökéletes helyen jársz, mi majd segítünk eligazodnod! Olvass tovább!

Szempillagöndörítő A megfelelő szempillagöndörítő segít abban, hogy a szempillák jobban láthatóak legyenek, ami fokozza a szem kifejező erejét. Egy jó minőségű szempillagöndörítő könnyen és gyorsan alkalmazható, így nincs szükség sok időre a sminkelés során ahhoz, hogy pilláink igazán élettel telivé váljanak. A szempillagöndörítő alkalmazása előtt használhatunk hajszárítót, hogy felmelegítse az eszközt, így még hatékonyabb eredményeket érhetünk el.
Kattints a további képekért!

Ha a tavasz közeledtével egy kicsit megújítanád a ruhatáradat, akkor érdemes beszerezned néhány sikkes darabot, amelyek nemcsak csinosak, de még az alakot is szépen formálják.

Leadfotó: Unsplash, forrás: byrdie.com

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.