Fashion&Beauty

Üzentek a stylistok: Ezek lesznek a legmenőbb cipőtrendek idén tavasszal

A különféle izgalmas ruhatrendek mellett idén természetesen a figyelemre méltó cipőkből sem lesz hiány.

Kényelem és stílus

A divatvilág gyakran hoz nem várt trendeket magával, ez pedig a cipők terén is igencsak jellemző. A lábbelik tekintetében idén a praktikusság és a kényelem mellett a különleges és egyedi stílus is központi szerepet kap. Persze nem kell megijedni, az izgalmas kialakítások mellett a visszafogott stílus szerelmesei is bőven találhatnak kedvükre való lábbeliket a 2024-es tavaszi cipőtrendek között. Kíváncsi lettél? Akkor nézd meg a galériát, garantáltan odáig leszel a felhozatalért!

Körömcipők Valószínűleg te is hallottad már az aranyszabályt, miszerint minden nőnek szüksége van legalább egy gyönyörű körömcipőre. Ez idén tavasszal halmozottan igaz, a parányi sarokkal ellátott fazonok ugyanis különös népszerűségnek örvendenek majd. Tökéletesek az irodai hétköznapokra és az elegánsabb rendezvények alkalmával is, hiszen aprócska sarkuknak köszönhetően könnyedén mozoghatsz bennük, miközben elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöznek neked. A legjobb pedig bennük, hogy akár lazább, sportosabb ruhadarabokkal is kombinálhatod, ha igazán extravagáns és egyedi szettet szeretnél összeállítani.
Kattints a további képekért!

Mostantól mindenki ezt akarja hordani!

Leadfotó: Unsplash, forrás: whowhatwear.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.