Mutasd a hasad! - Visszatértek a rövid felsők

A 90-es évek hangulatát idéző felsők újra visszatértek, hisz a crop topoknak köszönhetően újra trendi lett megvillantani a hasunkat.

Fesztiválra és hétköznapokra is

Az elsőre kissé merésznek tűnő trend majdnem minden alkalomhoz passzol, persze csak akkor, ha ügyesen válogatjuk meg az összeállításunk darabjait. A vagányabb, szegecsekkel díszített vagy bőrből készült darabok egyértelműen a fesztiválszezon kedvencei, míg az áttetszőbb, egzotikus mintás felsők a hétköznapokon is megállják a helyüket. A fekete szín mindent elegánsabbá tesz, így még ezt a merész darabot is visszafogottabbá varázsolja.

Az örök kedvenc

Egy fekete darabbal nem foghatunk mellé, így ha nem vagyunk benne biztosak, hogy a hasvillantás nekünk való, akkor csakis egy ilyen színnel tegyünk próbát. A fekete nemcsak slankít, de minden szín és minta mellett remekül mutat, hisz bármelyik stílussal vegyíthetjük.

Letisztultság

A nyár színeként is ismert fehér modernséget és frissességet sugall, így a minimalista szettek alapja lehet. Egy ilyen semleges darabot bátran vegyíthetünk romantikus virágmintával, egzotikus nyomatokkal vagy már-már futurisztikus darabokkal is.

Oldalak

  • 1
  • 2