Fashion&Beauty

Pucérruha, szemeteszsák és más extra darabok: ilyen szettekben buliztak a sztárok az idei MTV VMA díjátadón

A zenei világ legfontosabb eseménye, az MTV VMA díjátadó idén is nagy népszerűségnek örvendett. Nicki Minaj, LL Cool J és Jack Harlow voltak a házigazdái az idei VMA-nek, BLACKPINK, Lizzo, Eminem, Snoop Dogg és Maneskin pedig fel is lépett az estén.

Nagyon vegyes volt a ruhafelhozatal, de a fekete szín tarolt

Természetesen a szettekre is érdemes egy pillantást venni, hiszen mind tudjuk, hogy az ilyen jellegű díjátadókra és vörös szőnyeges eseményekre elképesztően sokat készülnek a sztárok. Ilyenkor a legnagyobb divatmárkák vagy személyre szabottan készítik el az egyes darabokat, vagy egy ikonikus kollekcióból használják fel a ruhákat. A szettek pedig idén is különlegesek voltak: volt olyan sztár, akik kukászsákszerű ruhában jelent meg, de a sokat nem takaró pucérruhák is előkerültek, ahogyan a színes, extravagáns szettek is. Viszont a fekete idén is tarolt, rengetegen választottak ilyen színű szettet.

Mutatjuk is a legemlékezetesebb szetteket a tegnapi MTV VMA-ről:

Taylor Swift egy Oscar de la Renta ruhában.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Kíváncsi vagy a személyiséged legmélyebb rétegeire? Ez az egyszerű teszt többet mond el rólad, mint gondolnád.
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.