Fashion&Beauty

Dua Lipa nemcsak fehér, de totál áttetsző ruhában ment egy esküvőre

Dua Lipa bár látszólag megszegte az öltözködési protokollt, az ifjú pár esküvőjén rengetegen jelentek meg fehérben, így valószínűleg ez volt a dress code.

Fehér, áttetsző ruhában érkezett

Vannak olyan öltözködési szabályok, amelyeket az esküvőkön illik betartani. Ilyen például az, hogy nem szabad fehér ruhában érkezni. Természetesen egy kivágott, kihívó partiruhában sem feltétlenül jó ötlet megjelenni, de volt már rá példa, hogy a sztárok nem vették figyelembe ezeket a szabályokat. Gondoljunk csak Kendall Jennerre, aki tavaly novemberben egy közeli barátjának az esküvőjén vett részt, egy olyan darabban, ami alig takart valamit. Ekkor a rajongók teljesen kiborultak, és kommentekben adtak hangot annak, hogy szerintük mennyire nem illik ilyet viselni egy esküvőn. Ezúttal pedig Dua Lipa szegte meg az esküvői öltözködési protokollt, ám ennek oka volt, ugyanis a násznépet elnézve fehér volt a dress code. Simon Porte Jacquemus divattervező házasodott párjával, Marco Maestrivel Franciaországban, a ceremóniára pedig az énekesnő is hivatalos volt.

Mutatjuk a fotókat Dua Lipáról és az esküvőről:

Ebben az áttetsző darabban érkezett Dua Lipa az esküvőre.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.