Fashion&Beauty

Ő lett 2017-ben a Miss Balaton győztese - Fotó

Véget ért az idei Miss Balaton, megvan a győztes.

Véget ért az idei Miss Balaton

Véget ért a 2017-es Miss Balaton, a tizenkét döntős a ma este folyamán bizonyíthatott a zsűrinek utoljára, a fináléra Balatonfüreden került sor. A lányokat a megmérettetés során Horváth Éva, Lipcsei Betta, Marton Adrienn, Epres Panni, Dukai Regina, Iszak Eszti, Magony Szilvi és Seres Attila is segítette. Habár a dobogósokat a bírák választották ki, a közönségdíjas versenyzőre Facebookon lehetett szavazni, így mindenki letehette voksát kedvencére.

A 2017-es Miss Balaton összes versenyzője

Több körben is bizonyítottak a lányok

Iszak Eszti, a finálé műsorvezetője elmondta, hogy a verseny tisztasága érdekében a döntő zsűritagjait csak ma este mutatták be. A bírák asztalánál Jordáki Ildikó nemzetközi modell, Farkas Tímea korábbi szépségkirálynő, Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó, Dr. Zimány Linda jogász/modell és Schnell Viktor stylist foglalt helyet. A show során a lányok bikiniben és koktélruhában is felvonultak, illetve egy részletes személyes bemutatkozás és spontán kérdezz-felelek is hozzájárult az ítélőbizottság végső döntéséhez.

A tizenkét döntős

Lapozz és mutatjuk a nyerteseket!

Fotók: Miss Balaton

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Ha nincs kedved sokat állni a konyhában, ez a görög szendvics tökéletes választás lehet neked, de akár a gyermekednek is csomagolhatod a suliba, táborba!
Sztárok
Nagyszabású gálaműsorban választják meg június 11-én Magyarország Szépét. A Dunán 19:45-től látható show-ban a döntőbe jutott 16 legszebb versenyző több tourban vonul fel sztárfellépők kuriózumnak...
Lifestyle
A dolgozók szóhoz sem jutottak, amikor beértek reggel a munkahelyükre. A kutya előző este, záróra előtt érkezett.