Fashion&Beauty

Ő lett 2017-ben a Miss Balaton győztese - Fotó

Véget ért az idei Miss Balaton, megvan a győztes.

Véget ért az idei Miss Balaton

Véget ért a 2017-es Miss Balaton, a tizenkét döntős a ma este folyamán bizonyíthatott a zsűrinek utoljára, a fináléra Balatonfüreden került sor. A lányokat a megmérettetés során Horváth Éva, Lipcsei Betta, Marton Adrienn, Epres Panni, Dukai Regina, Iszak Eszti, Magony Szilvi és Seres Attila is segítette. Habár a dobogósokat a bírák választották ki, a közönségdíjas versenyzőre Facebookon lehetett szavazni, így mindenki letehette voksát kedvencére.

A 2017-es Miss Balaton összes versenyzője

Több körben is bizonyítottak a lányok

Iszak Eszti, a finálé műsorvezetője elmondta, hogy a verseny tisztasága érdekében a döntő zsűritagjait csak ma este mutatták be. A bírák asztalánál Jordáki Ildikó nemzetközi modell, Farkas Tímea korábbi szépségkirálynő, Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó, Dr. Zimány Linda jogász/modell és Schnell Viktor stylist foglalt helyet. A show során a lányok bikiniben és koktélruhában is felvonultak, illetve egy részletes személyes bemutatkozás és spontán kérdezz-felelek is hozzájárult az ítélőbizottság végső döntéséhez.

A tizenkét döntős

Lapozz és mutatjuk a nyerteseket!

Fotók: Miss Balaton

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Minden szülő tudja, milyen az, amikor gyermekünk fegyelmezésében kudarcot vallottunk és egész egyszerűen kifogytunk az eszközökből. Egy kínai házaspár megdöbbentő nevelési módszerrel rukkolt elő.
Sztárok
Ez gyors volt! Hihetetlen ok miatt válik a legendás brazil csatár felesége - alig több mint három hétig tartott a házasságuk.
Sztárok
A Mizu című dal révén került reflektorfénybe Karácson Tamás, amiből az egyik legismertebb, generációkon átívelő hazai sláger lett – ám a sikernek bizony volt árnyoldala is.