Fashion&Beauty

Csillagot kapott a hírességek sétányán: Minnie egér 90 éves lett

Egyik kedvenc rajzfilmfiguránk a mai napig stílusunkra is nagy hatással van.

Minnie Mouse 90 éves lett

Egy újabb csillaggal lett gazdagabb a hírességek sétánya Hollywoodban, erre azonban a mesebeli "művésznőnek" 90 évet kellett várnia. A napokban ünnepelte 90. születésnapját az a "kishölgy" aki még mindig nagyon jól tartja magát, és a közel egy évszázad alatt szinte semmit sem változott. Születésnapja alkalmából egy igen megtisztelő ajándékkal lepte meg őt Hollywood, ugyanis megkapta a filmcsillagok egyik legméltóbb kitüntetését. A hírességek sétányán, a Hollywood Walk of Fame-en mostmár Minnie Mouse is csillagként tündökölhet. A neves alkalomra hű párja, Mickey egér és egy nagy rajongója Katy Perry is elkísérte az ünnepelt egérlányt.

Disney és a divatvilág kapcsolata

Eredeti nevén Minerva egér 1928 januárjában debütált a filmvásznon, Mickey egér legnagyobb örömére. A hosszú évtizedek alatt több mint 70 filmben szerepelt, és megannyi emlékezetes alakítása gyermekek és felnőttek szívét is egyaránt rabul ejtette. A Disney vállalat nem csak a játékokban tette elérhetővé a mesebeli alakot, de a divatban is elindított egy új vonalat. Kezdetben a kisemberek ruhatárában jelentek meg a Disney-s motívumok, később azonban mi, felnőttek is örülhettünk a vidám öltözeteknek, és a különleges egeres kiegészítőknek. Lehet egy hétköznapi bohókás szett, vagy akár egy alkalmi kiegészítő, megjelenésünket mindenképp játékossá teszik a Minnie-s vagy Mickey-s motívumok és formák.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: Zámbó Vörös Viktória

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...