Fashion&Beauty

Mégsem Erzsébet királynő tiltja? Ezért nem viselhet piros rúzst Meghan

Érdekes oka van.

Szigorú protokoll​​​​​​

Az már nem újdonság, hogy a hercegek és hercegnők élete nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Életüket számos szabály határolja be, amit ha nem tartanak be, kemény büntetésekre számíthatnak Erzsébet királynőtől. Köztudott, hogy Meghan és Katalin hercegné nem lakkozhatják színesre a körmeiket, illetve nem viselhetnek túl rövid szoknyákat sem. A vállaikat is illetlenség szabadon hagyni sőt, az sem mindegy, hogyan ülnek. Bár a legtöbb szabályt már mindannyian kívülről fújjuk, egy valami még sosem tisztázódott. Miért nem visel soha piros rúzst Katalin és Meghan hercegné?

Az okéáért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.