Megérkezett a Pandora őszi-téli kollekciója

A változás állandóságát és a szolid eleganciát ünneplik a 2014-es őszi-téli kollekció ékszerei, amelyek az árnyakkal teli őszi erdő és a téli égbolt rejtélyes világába kalauzolnak. A felejthetetlen pillanatokat megörökítő sorozat legújabb darabjaival egy időben az Essence kollekció is új charmokkal gazdagodott.

Az őszi erdő titokzatossága

Az őszi erdő aranyló csillogása és a természet misztikus világa ihlette a dán ékszermárka tervezőit az új kollekció megalkotásában. Az évszak egyik meghatározóbb motívuma, a klasszikus levélminta ragyogó függőkön, fülbevalókon és gyűrűkön köszön vissza. Az egymásba fonódó indák, a természet varázslatos lényei és az árnyakban meghúzódó virágok az ősz titokzatosságát szimbolizálják.

A téli égbolt sejtelmessége

A több minisorozatból összeálló téli ékszerkollekcióban az éjszakai égbolt játssza az egyik főszerepet. A végtelen mélységben finoman fénylő csillagok hol titokzatosságot, hol izgalmat sejtetnek. A márka örömmel nyúl vissza olyan klasszikus mintákhoz és anyagokhoz, mint a csipke és a fehérgyöngy, és mindkettőt beilleszti a legfrissebb ékszertrendek formavilágába. A klasszikus és a modern minták ötvözésével tiszteleg a hagyományok előtt, és alakítja a jövő örökségét. A kollekcióból természetesen nem maradnak ki a karácsonyi idill játékos hangulatú ékszerei sem.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!