A Manolo Blahnik megalkotta az idei ünnepi szezon legmesésebb cipőit

Kár lenne tagadni: teljesen beleszerettünk ezekbe a luxuskategóriás cipőkbe és még az álmainkban is ezeket látjuk azóta, amióta megpillantottuk őket! Vigyázat: ezek a Manolo Blahnik cipők tényleg „szerelem első látásra” darabok!

Teljesen beleszerettünk Manolo Blahnik ünnepi cipőkollekciójába

A nők egyik kedvenc cipőmárkája, a luxuskategóriás Manolo Blahnik méltán szerzett világhírnevet magának: egyrészt egy halom ünnepelt híresség viseli rendszeresen a lábán a márka topánkáit; másrészt tényleg olyan gyönyörű darabokat tervez a Manolo Blahnik, hogy abszolút odáig vagyunk értük.

Említhetnénk például a csupa Swarovski kristályból készült Hamupipőke-cipőt vagy a Szex és New York című sorozat főszereplőjének, Carrie Bradshaw-nak a kedvencét, egy szatén anyagú, kristályos királykék színű magassarkút is. De az Alkonyat Bellája is egy fehér Manolot viselt az esküvőjén és Az ördög Pradát visel című filmben is egy fekete Manolo Blahnik cipővel kezdődött el Anne Hathaway színésznő karakterének, Andy-nek a fantasztikus öltözködési átalakulása. Ugye ti is emlékeztek ezekre a mesés filmbéli momentumokra? Azonban mindezek semmihez sem foghatóak ahhoz képest, amivel most kirukkolt az 50. fennállását ünneplő márka!

A különleges alkalom kapcsán ugyanis egy olyan mesés, csupa-csupa arany színű Golden kollekciót dobott a piacra a Manolo Blahnik, mely tökéletes társul szolgál a legelegánsabb karácsonyi ünnepi rendezvényre is. Csak tudjunk közülük választani!

A mi kedvencünk a fenti képen is látható klasszikus magassarkú, a Hangisi cipő, ami 70 és 105 milliméteres sarokkal is kapható. Nagyon hasonlít Carrie Bradshaw királykék cipőjéhez azzal a különbséggel, hogy ennek a darabnak az oldala egy enyhén átlátszó, finoman csillogó anyaggal van bevonva – tehát ha felvesszük, lényegében olyan, mintha csak elöl és hátul lenne rajtunk magassarkú, mert oldalról csak a csillogást lehet látni! Manolo Blahnik Hangisi 1095 € (kb. 400 ezer forint)

A csodás átlátszó anyagon kívül a cipőn található még egy gyönyörű bross is, a lábbeli többi része pedig kaliforniai nappa bőrből van készítve. A hab a tortán minden bizonnyal a magassarkú alján található arany lemezcsík, ami igazi 24 karátos aranyból készült – ez egyébként minden egyes cipőn megtalálható, ami ebben a ragyogó kollekcióban szerepel. Csak az ára ne lenne ilyen borsos!

A Manolo Blahnik 50. fennállását ünneplő arany cipő-és táskakollekció összes darabját megtekinthetitek a lenti képgalériára kattintva!

Manolo Blahnik Lurum magassarkú 1395 € (kb. 510 ezer forint)
Kattints a további képekért!

A Dior ünnepi sminkkollekciója tényleg annyira szép, hogy még a mi szívünket is megragyogtatja - ígérjük, te is oda leszel érte! Most összegyűjtöttük nektek a legjobb darabokat az új Dior-sminkekből, hogy legyen miért vágyakoznod karácsonyra!

Leadfotó, fotó: Manolo Blahnik

Oldalak