Fashion&Beauty

A "üvegtenger" manikűr a kedvenc körömtrendünk most

Rengeteg manikűrtrenddel találkozhatunk mostanság, ha te sem tudsz választani, akkor mutatunk egy olyan dizájnt, amely garantáltan feldobja a körmeidet.

Üvegtenger manikűr

A tavaszi szezon tökéletes alkalmakat kínál arra, hogy kipróbáljunk néhány népszerű manikűrtrendet. Természetesen ezekből nincs is hiány, számos olyan stílus felrobbantotta az internetet, amelyeket érdemes bevetni idén. Az "ombré szájfény" manikűr például szintén egy izgalmas trend, de a szájkontúr manikűrök is hódítanak most. A napokban pedig megismerkedtünk egy újabb stílussal, amely tökéletes lesz tavasszal, de akár a nyári vakációdon is bevetheted. Ez a trend nem más, mint az üvegtenger manikűr, amely pont annyira kék és zöld, és áttetsző mindeközben, ahogyan azt a neve is sugallja.

Ismerd meg jobban az üvegtenger manikűrtrendet:

A trend lényege, hogy a kék és zöld árnyalatok csak egy rétegben kerülnek a körömre, így megmarad az enyhén áttetsző hatásuk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.