Fashion&Beauty

A "üvegtenger" manikűr a kedvenc körömtrendünk most

Rengeteg manikűrtrenddel találkozhatunk mostanság, ha te sem tudsz választani, akkor mutatunk egy olyan dizájnt, amely garantáltan feldobja a körmeidet.

Üvegtenger manikűr

A tavaszi szezon tökéletes alkalmakat kínál arra, hogy kipróbáljunk néhány népszerű manikűrtrendet. Természetesen ezekből nincs is hiány, számos olyan stílus felrobbantotta az internetet, amelyeket érdemes bevetni idén. Az "ombré szájfény" manikűr például szintén egy izgalmas trend, de a szájkontúr manikűrök is hódítanak most. A napokban pedig megismerkedtünk egy újabb stílussal, amely tökéletes lesz tavasszal, de akár a nyári vakációdon is bevetheted. Ez a trend nem más, mint az üvegtenger manikűr, amely pont annyira kék és zöld, és áttetsző mindeközben, ahogyan azt a neve is sugallja.

Ismerd meg jobban az üvegtenger manikűrtrendet:

A trend lényege, hogy a kék és zöld árnyalatok csak egy rétegben kerülnek a körömre, így megmarad az enyhén áttetsző hatásuk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!