Fashion&Beauty

Kárpáti Rebeka: a nemzetközi verseny nagy falat, a szépség már kevés lesz

Tegnap este egy nagyszabású gálaműsor keretein belül lezajlott a Magyarország Szépe 2023, melynek során a 16 legszebb versenyző több tourban vonult fel sztárfellépők produkcióinak kíséretében, emellett a nézők megcsodálhatták a korábbi évek nyerteseit is, akik közül Kárpáti Rebeka sem hiányozhatott.

Kárpáti Rebeka számára nosztalgikus élmény volt a tegnapi döntő

Mint ahogyan arról beszámoltunk, június 11-én este a Dunán közvetítették a világ legrangosabb szépségversenyének nemzeti döntőjét, a Miss World Hungary-t. A nagyszabású élő showműsorban 16 versenyző közül a zsűri a 23 éves Hacsi Boglárkát szavazta meg győztesnek, aki így elnyerte a Miss World Hungary címet és ezzel együtt a jogot, hogy hazánkat képviselje a világversenyen. A döntő rangjához méltóan a gálaműsorban a bemutatkozó kör után a korábbi királynőket is láthatták a nézők, így többek között Kárpáti Rebeka felvonulása is színesítette az estét, aki 2013-ban nyerte el a Miss Universe Hungary címet. A csinos modell a verseny után interjút adott a Femcafe.hu-nak és elmesélte, milyen érzés volt számára újra átélni a döntő pillanatait, emellett elárulta, újra belevágna-e a versenybe, ha tehetné, de részletesen kitért arra is, mi kell ahhoz, hogy a királynő maximálisan helyt álljon nemzetközi szinten. A teljes interjút az alábbi videóban tudod megtekinteni:

Az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina a 2023-as Magyarország Szépe – Miss World Hungary koronázása után adott interjút a Femcafe.hu-nak, melyben elárulta, milyen érzés volt zsűriként részt venni az eseményen, illetve azt is megosztotta velünk, mit gondol az újdonsült királynőről.

Leadfotó: Instagram/ rebekarpati

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!