Fashion&Beauty

Nagypál Krisztina: Nagyon erős volt az idei mezőny - Videó

A Miss World Hungary idei szépségkirálynőjét, Nagypál Krisztinát és udvarhölgyeit, Gaál Tímeát és Csonka Rebekát videóinterjúban kérdeztük a koronázásuk utáni pillanatokban.

Magyarország Szépe 2019

A nyár egyik nagy eseménye, amikor kiderül, hogy ki az a gyönyörű magyar lány, aki képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. A Magyarország Szépe idei királynőjét és udvarhölgyeit 2019. június 23-án, vasárnap választották meg, a műsort a Duna TV élőben sugározta. Az est végére kiderült, hogy Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe, a királynő első udvarhölgyének Gaál Tímeát, a másodiknak Csonka Rebekát választották, aki elnyerte A legszebb mosoly címet is. A közönségdíjat Lakatos Lilla érdemelte ki.

Az első pillanatok koronában: videóinterjú a királynővel és udvarhölgyeivel

A győztes több millió forint értékű nyereménnyel gazdagodott és lehetőséget kap arra, hogy Magyarországot képviselje a világ egyik legrangosabb szépségversenyének világdöntőjén, a Miss Worldön, amelyet Thaiföldön rendeznek meg december 7-én.

Ő képviseli majd Magyarországot az idei Miss World világversenyen.

Leadfotó: Magyaroszág Szépe / Kunos Attila

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
10 meglepő NASA találmányt mutatunk, ami mára a mindennapi életünk részévé vált.
Lifestyle
Önkielégítés megvonás két éven keresztül? Nos, nem pont erre az eredményre számítanánk.
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...