Fashion&Beauty

Magenta ruha tarolt a Glamour díjátadóján

A tegnap esti Glamour Women of the Year 2014 díjátadóján egy Magenta ruha kápráztatta el a közönséget, hisz a magyar márka egy csodás darabbal képviseltette magát.

A szezon legszebb ruhája

A márka lookbook modellje, Vigmann Bernadett viselte a lágy pasztellszínű darabot, ami sokak szívébe belopta magát. Az idei trendekhez tökéletesen igazodó, finom és nőies ruha különlegessége, hogy 3D-hatású anyagból készült, ami igazi újdonságnak számít a világ divatpiacán. A tavaszi szezont végigkísérő innovatív anyag és a púderszín remekül kihangsúlyozta Bernadett karcsú alakját és bájosságát, talán ezért is lett a tegnap esti kedvencünk!

További információk a ruháról: Magenta

Ha tetszett a ruha, nyomj egy lájkot és oszd meg a cikket!

Fotó: Femcafe-Bertalan Ádám

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.