Fashion&Beauty

Így nem fog fájni a lábad: 5 trükk, hogy könnyebb legyen viselni a magassarkút

Tény, hogy a magassarkú nem a legkényelmesebb választás, főleg, ha nem csak pár óráig tervezed viselni. A fájdalom azonban sokkal egyszerűbben is megelőzhető, mint azt gondolnád: cikkünkben elárulunk néhány trükköt, amik megkönnyítik ezeknek a cipőknek viselését.

Nem kell lemondanod a magassarkúról

Mindannyian imádjuk a magassarkúkat, hiszen azzal, hogy karcsúbbnak és kecsesebbnek tűnünk bennük, megnő az önbizalmunk, ráadásul nemcsak nőiesnek, hanem divatosnak is érezzük magunkat ezekben a cipőkben. Persze a szépségnek és az elegáns megjelenésnek sokszor megvan az ára, a magassarkú esetében pedig ez nem más, mint az elviselhetetlen fájdalom – éppen ezért a legtöbben hajlamosak vagyunk újra és újra megfogadni, hogy soha többé nem mondunk le a kényelemről és inkább száműzzük az életünkből ezeket a lábbeliket. Azonban biztos feltűnt már neked is, hogy ezzel szemben egyes nők úgy járnak egész nap magassarkúban, mintha abban is jöttek volna világra. Elgondolkodtál már azon, hogyan lehetséges ez? Nos, van számodra egy jó hírünk: nincs ebben semmi varázslat, és nem is arról van szó, hogy egyesek szerencsésebbnek születtek, míg mások kevésbé. Csupán néhány egyszerű szabályt kell betartanod, és soha többé nem kell a magassarkú cipők miatti fájdalommal törődnöd. A részleteket megtalálod a galériában!

Az első és legfontosabb szabály: ha korábban sosem viseltél magassarkút, még véletlenül se 10 centissel kezdd! Sokféle saroktípus közül választhatsz magasság, valamint forma szempontjából: próbálj ki először egy alacsonyabb, széles sarkú cipőt és viseld minél gyakrabban. Ezáltal fokozatosan felkészítheted, valamint megerősítheted a bokádat arra, hogy a későbbiekben biztonságosan tudj járni tűsarkúban is. Ebből a szempontból az éksarkú és a platformos cipők a legideálisabbak.
Kattints a további képekért!

Fény derült a hollywoodi hírességek titkára.

Leadfotó: Unsplash
Forrás: misterminit.eu

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...