Hihetetlen, de igaz - Itt a pénztárca amit lehetetlenség ellopni

Ezzel fog járkálni mindenki pár éven belül.

Erre már vártunk

A hvg.hu oldalán jelent meg, hogy a Volterman nevű cég kifejlesztett egy olyan kütyüt, ami a hétköznapjainkban is nagy hasznunkra lehet. Az eszköz egy okospénztárca, ami körülbelül olyan vastag, mint egy papírzsepi és a telefonunkkal is kapcsolatban áll. Ennek köszönhetően nagyon sok hasznos funkciót rejt. Lássuk, melyek ezek!

1. Lefotózza a tolvajt

Csakhogy máris a legjobbal kezdjük, ezt a pénztárcát elveszíteni nagyon nehéz lesz. Már az első funkció egy hatalmas újítás, hiszen a tárca belsejében elhelyeztek egy kamerát. Ha a tárca a telefonunktól egy bizonyos távolságba kerül, az érzékeli, így tudni fogja, ha illetéktelen emberhez került. Amikor pedig kinyitják, képet készít a személyről, a fotót pedig automatikusan küldi a tulajdonos mobiljára. Így sokkal egyszerűbb tetten érni a tolvajt.

2. Jelzi, ha otthagytuk valahol

Egy bluetooth riasztó rendszert kap a telefonunk, ami hangjelzéssel jelez, ha a tárcánk kikerül a hatótávolságból. A beépített GPS-nek köszönhetően könnyen visszafordulhatunk érte és egyszerűen megtalálhatjuk. Azonban ez fordítva is működik, a tárcánk képes időben hanggal riasztani, ha a telefonunk maradt ott valahol.

Lapozz még több funkcióért!

fotók:Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!