Liptai Claudia legjobb és legrosszabb ruhaválasztásai

Liptai Claudia minden tévés fellépését igyekszik ruháival is felejthetetlenné tenni, ezért A Nagy Duett adásai tulajdonképpen felérnek egy-egy divatbemutatóval is. A stylistok azonban nem mindig találják el a megfelelő ruhadarabot, van, amelyik remekül mutat a műsorvezetőn, akad azonban olyan is, ami igen előnytelenül áll rajta. A legjobbakból és a legrosszabbakból válogattunk néhányat.

Kék

Egy nagyszerű példa arra, milyen ruhát ne vegyenek fel a nem tökéletes idomokkal megáldott hölgyek: hiába a csodás színválasztás, a bal oldali, húzott, kissé buggyos ruha kifejezetten előnytelenül áll viselőjén. Bár valószínűleg arra hivatott, hogy a felesleges kilókat eltakarja, mégis az ellenkező hatást váltja ki. Sokkal jobb választás a bal oldali, testhez simuló fazon, amely aranyszínű, laza övvel feldobva igazán karcsúvá varázsolta a műsorvezetőt.

Nadrág

A stylistok igyekeztek változatosan öltöztetni Liptai Claudiát, ezért néha hanyagolták a jól bevált estélyiket és helyette inkább nadrágot választottak. Erre egy borzasztó példa a bal oldali összeállítás, amely szinte mindenkit mosolygásra késztetett, ugyanis valljuk be őszintén, olyan volt, mintha pizsamába bújt volna a műsorvezető! Ennél egy fokkal jobb választás a jobb oldali zöld ruha, amely szintén nem a kedvencünk, de legalább nőiesebb, elegánsabb és ott takar, ahol kell.

Fotók: TV2 Sajtószoba

Oldalak