Fashion&Beauty

Lindsay Lohan kristályöves estélyiben tündökölt az új Bajos Csajok film premierjén

Mindenki legnagyobb örömére Lindsay Lohan egy estére ismét "plasztik" lett és január 8-án meglepetésvendégként vett rész New Yorkban az új Bajos Csajok musicalfilmjének premierjén, hogy támogassa a filmadaptáció szereplőit.

A "plasztikok" sosem mennek ki a divatból

A színésznő a film eredeti, 2004-es verziójában játszotta a főszereplő Cady Heront, legutóbb pedig a Netflix 2022-es Karácsonyi románc filmjében láthatták a rajongók. Lindsay Lohan tavaly júliusban életet adott első gyermekének, és elárulta, hogy Luai névre keresztelt kisfiának köszönhetően élete egyik legboldogabb időszakát éli. Bár a színésznő nem szerepel az új Broadway-musicales filmadaptációban, mégis igazi dívaként tündökölt a vörös szőnyegen. Kattints a galériára, és nézd meg, milyen ruhát választott a Lindsay a premierre.

Lindsay Lohan egy Alexandre Vauthier 2023-as tavaszi couture kollekciójából származó fekete, kristályöves ruhában jelent meg a Bajos Csajok musicalfilmjének premierjén, New Yorkban.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Vogue.com

A filmkészítők 2024-re is sok újdonsággal és izgalmas sikerfilm folytatásokkal készültek a rajongóknak.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...
Sztárok
Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is...