Fashion&Beauty

Dívaként ragyogott a Mamma Mia! csodaszép sztárja: a színésznő olyan káprázatos volt ebben a ruhában, akár egy műalkotás

Lily James maga volt a megtestesült tökély a British Fashion Awards-on: a Mamma Mia! színésznője olyan gyönyörű ruhát választott magának, hogy mindenkit lesöpört a vörös szőnyegen.

Álomszép és tehetséges

Lily James nevét 2010-ben ismerte meg a világ, ekkor kapott ugyanis szerepet a Just William című sorozatban, hamarosan pedig újabb és újabb produkciókban tűnt fel, mígnem lehetőséget kapott, hogy megcsillogtassa a tehetségét a Downton Abbey című drámasorozatban, ahol olyan elképesztő alakítást nyújtott, hogy 2014-ben és 2015-ben is Screen Actors Guild-díjjal jutalmazták a színészi játékát. Ezt követően nem volt megállás a siker felé vezető úton: a filmes áttörést a 2015-ös Hamupipőke hozta el számára, a következő évben Háború és béke című sorozatban Natasa Rosztova szerepében volt látható, majd 2017-ben két, kritikailag és bevételi szempontból is sikeres filmben (Nyomd, Bébi, nyomd, A legsötétebb óra) volt főszereplő, 2018-ban pedig Meryl Streep karakterének fiatalkori énjét alakíthatta a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című zenés vígjátékban. A 33 éves híresség ma már korunk egyik legfoglalkoztatottabb filmsztárjának számít, amit nemcsak talentumának, hanem feltűnő szépségének, bájos vonásainak és igéző mosolyának is köszönhet. Noha a közösségi oldalára feltöltött fotói alapján a hétköznapokon inkább a kényelemre szereti helyezi a hangsúlyt, az exkluzív rendezvényeken, valamint a vörös szőnyeges eseményeken mindig maximálisan kitesz magáért – ez pedig legutóbb sem volt másképp.

Lapozz, a következő oldalunkon megmutatjuk, milyen fantasztikus estélyiben nyűgözte le a közönséget a British Fashion Awards-on a gyönyörű színésznő!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.