Dupla történelmet írt bikinis címlaplányával az egyik legrangosabb magazin

Tudod, ki az a Leyna Bloom? Ideje megismerni a nevét!

Történelmet ír

Leyna Bloom neve hazánkban még kevésbé ismert, ám a modellként, színésznőként és aktivistaként is ismert nő évek óta fontos ügyek szószólója, és nem mellesleg több mint negyedmillióan követik az Instagramon. Nem is csoda, hiszen képeiről egy erős, gyönyörű nő tekint vissza ránk.

Leyna Bloom egyike azoknak a modelleknek, akik nyíltan vállalják transzneműségüket. A világ egyik legrangosabb sportmagazinja, nevezetesen a Sports Illustrated őt választotta júliusi lapszámának címlapjára, méghozzá bikiniben. Bloom a legelső fekete/ázsiai származású, transznemű nő, aki a magazin fürdőruhás kiadványában szerepel majd.

Az sportmagazin elmondta, hogy a modell titka a rugalmasság és az alkalmazkodóképesség, a Sports Illustrated pedig több mint boldog, hogy ennek a megjelenítésében és az életútja elmesélésében teret adhat Bloomnak. A magazin úgy fogalmazott, Leyna minden embert képvisel, hiszen mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy szeresse és elfogadja önmagát.

További részletekért lapozd fel a galériánkat!

Nem ez volt az első eset, hogy Leyna Bloom történelmet írt: 2017-ben ő volt az első színesbőrű transznemű nő a Vogue címlapján. Az indiai kiadás borítóján pózolt.
Kattints a további képekért!

Egyre több nő vállalja fel természetességét Instagramon.

Leadfotó: instagram.com/leynabloom

Oldalak