Meztelen fotót posztolt magáról DiCaprio exe, mindenki megőrül érte

Csodásan fest.

A bombanőkre hajt Leonardo Dicaprio

A 43 éves Leonardo DiCaprio úgy tűnik, nem akar megkomolyodni: fiatalabb korában még csak-csak elment, hogy rendre dögös modellekkel jött össze, most azonban, a negyedik X-en túl már kifejezetten érdekes, hogy kizárólag huszonéves bombázókkal hajlandó randizni, és velük is mindössze pár hónapig. Hogy ennek mi a pontos oka, azt talán még maga a színész sem tudja, de egy biztos: különös tehetséggel választja ki a leggyönyörűbb nőket maga mellé (jelenleg a 20 éves Camila Morron modell a párja).

Nina Agdal a non plus ultra

A színész exei közül egyébként nekünk nagy kedvencünk a 26 éves Nina Agdal (1 évig voltak együtt), egyrészt azért, mert rendkívül különleges az arca, másrészt pedig, mert tökéletes az alakja - se nem vékony, se nem plus size, ellenben ízig-vérig nő. Hogy mennyire szemrevaló külső adottságokkal rendelkezik, azt a csinos modell egy friss meztelen fotón mutatta meg.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Instagram

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!