Fashion&Beauty

A vörösbársonytól az eperszőkéig: ezek az idei tél legtrendibb árnyalatai

Az évszakok változásával sokan szeretik frizurájukat is felfrissíteni kissé, ezúttal pedig eljött a csodaszép télies árnyalatok időszaka.

Rengeteg a lehetőség

Míg nyáron a legtöbben világosítani igyekeznek hajszínüket egyfajta napcsókolta hatás eléréséért, a tél éppen ellenkezőleg a sötétebb, melegebb árnyalatok időszaka. Ez persze nem jelenti, hogy ne lehetne akár egy szőke frizurát is "téliesíteni" egy kicsit, rengetegféle gyönyörű árnyalat közül válogathatunk ugyanis, tartozzunk bármely hajszín csoportjához. Vörösbársony, csokoládé, vagy éppen burgundi.... fedezd fel velünk az új évszak leggyönyörűbb és legtrendibb árnyalatait, hogy kiválaszthasd a számodra legtökéletesebb színt! Nézd meg a galériát, a szakértői tanácsok mellett igazán inspiráló árnyalatokat gyűjtöttünk össze, melyek láttán azonnal kedved támad időpontot kérni a fodrászodtól!

Szénfekete A nyarat kétségkívül a Barbie-szőke haj uralta, úgy tűnik viszont, hogy a tél válasza a nyári divathullámra a szénfekete árnyalat. Ez a sötét, fényes hajszín tökéletesen illeszkedik az évszak hangulatához, bátran próbáld ki, ha nem félsz az egészen mély és sötét árnyalatoktól sem!
Kattints a további képekért!

Mutatjuk a 2023-as téli szezon legszebb cipőtrendjeit.

Leadfotó: Unsplash, forrás: allure.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...